Spălarea ferestrelor și vitrinelor

În procesul de curățenie după construcții un domeniu important îl constituie spălarea ferestrelor în case și clădiri nou construite. Acesta este un serviciu complex ce necesită îndepărtarea petelor de vopsea, lipici al benzilor adezive pentru tencuială, ciment sau murdărie, rămase în urma lucrărilor de reparație.

Acest lucru este extrem de dificil și necesită cunoștințe specifice nu numai pentru îndepărtarea diverselor substanțe, dar și pentru evitarea deteriorării sticlei în procesul curățare. De aceea, spălarea ferestrelor după reparație trebuie să fie un domeniu separat al curățenie, și nu un element suplimentar la curățarea regulată a ferestrelor.

  •  Curățenia după construcții și reparații

    Curățenia după construcții și reparații este un lucru anevoios datorită faptului că trebuie de înlăturat toată murdăria acumulată în decursul lucrărilor de reparație (deșeuri, praf, contaminări). În cazul unor spații mari un specialist necalificat nu poate realiza individual această sarcină.

    Compania de cleaning ”Terra Group” vă veni în ajutor! Obiectivul nostru reprezintă curățenia spațiilor, apartamentelor, caselor, cottage-urilor, oficiilor, după reparații. Garantăm calitatea și operativitatea serviciilor de curățenie după reparații și aducerea în stare ideală a spaíilor supuse curățeniei.

    Curățenia post-construcție este realizată cu ușurință de către compania noastră prin intermediul unei tehnici speciale, a noilor tehnologii și a specialiștilor calificați.

Plasează revizuire

Parerea Dvoastra contează!
Vom fi profund recunoscatori daca veti gasi putin timp pentru a impartasi impresiile despre compania noastra!