Spălarea fațadelor

Spălarea fațadelor reprezintă una dintre cele mai populare servicii de curățenie solicitate în companiile de cleaning, în perioada primăvară – toamnă. Popularitatea acestui serviciu  este determinată de dorința clienților de a menține fațada clădirii curată și aranjată.

Ca regulă, necesitatea curățirii fațadelor apare două ori pe an, cu excepția perioadelor realizării unor construcții exterioare, reparații și lucrări de finisare, atunci când curățarea fațadei se efectuează în fucție de gradul de contaminare.

Spălarea fațadelor se realizează, de obicei, prin intermediul:

 • Alpinismului industrial
 • Platforme autopropulsate
 • Schele
 • Echipamente staționare, cum ar fi suporturi speciale, scări înalte portabile, etc.

De asemenea, în procesul de curățare a fațadelor, alegerea de agentului de curățare se face în dependență de compoziția chimică a pietrei. Acest lucru este important pentru a evita reacțiile care pot provoca modificări nedorite în aspectul suprafaței curățate.

 •  Curățenia după construcții și reparații

  Curățenia după construcții și reparații este un lucru anevoios datorită faptului că trebuie de înlăturat toată murdăria acumulată în decursul lucrărilor de reparație (deșeuri, praf, contaminări). În cazul unor spații mari un specialist necalificat nu poate realiza individual această sarcină.

  Compania de cleaning ”Terra Group” vă veni în ajutor! Obiectivul nostru reprezintă curățenia spațiilor, apartamentelor, caselor, cottage-urilor, oficiilor, după reparații. Garantăm calitatea și operativitatea serviciilor de curățenie după reparații și aducerea în stare ideală a spaíilor supuse curățeniei.

  Curățenia post-construcție este realizată cu ușurință de către compania noastră prin intermediul unei tehnici speciale, a noilor tehnologii și a specialiștilor calificați.

Plasează revizuire

Parerea Dvoastra contează!
Vom fi profund recunoscatori daca veti gasi putin timp pentru a impartasi impresiile despre compania noastra!