Training-ul pentru specialiștii companiei "Tehnologii de curățare a obiectelor imobiliare", "Tendințele de dezvoltare a unei companii de cleaning. Vânzările active în domeniul serviciilor de curățenie "

18/4/2013

În perioada 18-20 aprilie 2013, compania “Proterra Grup”SRL a organizat un training  pentru specialiștii săi “Технологии уборки объектов недвижимости” și “Тенденции развития клининговой компании. Активные продажи в сфере клининговых услуг“.  Training-ul a fost realizat de către un reprezentant al Centrului Internațional de Cleaning Profesional – M.V. Dobroliubova (or. Moscova). Participanții la seminar au primit consiliere profesională privind strategiile de dezvoltare a unei companii moderne de cleaning.

Instruirea a avut drept scop creșterea nivelului competențelor personalului, loialității acestuia și productivității muncii privind serviciile de curățenie și studierea tendințelor în domeniul cleaning.

Activitățile derulate au fost de ordin practic, focusate pe lucru în echipă, pe asistenţă din partea expertului și bazate pe studii de caz şi simulări.

Training-ul a fost organizat cu susținerea financiară a companiei ”Proterra Grup” SRL.

 

 

  •  Curățenia după construcții și reparații

    Curățenia după construcții și reparații este un lucru anevoios datorită faptului că trebuie de înlăturat toată murdăria acumulată în decursul lucrărilor de reparație (deșeuri, praf, contaminări). În cazul unor spații mari un specialist necalificat nu poate realiza individual această sarcină.

    Compania de cleaning ”Terra Group” vă veni în ajutor! Obiectivul nostru reprezintă curățenia spațiilor, apartamentelor, caselor, cottage-urilor, oficiilor, după reparații. Garantăm calitatea și operativitatea serviciilor de curățenie după reparații și aducerea în stare ideală a spaíilor supuse curățeniei.

    Curățenia post-construcție este realizată cu ușurință de către compania noastră prin intermediul unei tehnici speciale, a noilor tehnologii și a specialiștilor calificați.

Plasează revizuire

Parerea Dvoastra contează!
Vom fi profund recunoscatori daca veti gasi putin timp pentru a impartasi impresiile despre compania noastra!