Angajem manager

4/10/2016

Менеджер по закупкам/ логист – экспедитор

citește mai mult

Acum și la Facebook!

1/12/2015

https://www.facebook.com/Proterra.Grup/

Urmariti-ne pe Facebook!

citește mai mult

Training-ul pentru specialiștii companiei "Tehnologii de curățare a obiectelor imobiliare", "Tendințele de dezvoltare a unei companii de cleaning. Vânzările active în domeniul serviciilor de curățenie "

18/4/2013

În perioada 18-20 aprilie 2013, compania “Proterra Grup”SRL a organizat un training  pentru specialiștii săi “Технологии уборки объектов недвижимости” și “Тенденции развития клининговой компании. Активные продажи в сфере клининговых услуг“.  Training-ul a fost realizat de către un reprezentant al Centrului Internațional de Cleaning Profesional – M.V. Dobroliubova (or. Moscova). Participanții la seminar au primit consiliere profesională privind strategiile de dezvoltare a unei companii moderne de cleaning.

citește mai mult
  •  Curățenia după construcții și reparații

    Curățenia după construcții și reparații este un lucru anevoios datorită faptului că trebuie de înlăturat toată murdăria acumulată în decursul lucrărilor de reparație (deșeuri, praf, contaminări). În cazul unor spații mari un specialist necalificat nu poate realiza individual această sarcină.

    Compania de cleaning ”Terra Group” vă veni în ajutor! Obiectivul nostru reprezintă curățenia spațiilor, apartamentelor, caselor, cottage-urilor, oficiilor, după reparații. Garantăm calitatea și operativitatea serviciilor de curățenie după reparații și aducerea în stare ideală a spaíilor supuse curățeniei.

    Curățenia post-construcție este realizată cu ușurință de către compania noastră prin intermediul unei tehnici speciale, a noilor tehnologii și a specialiștilor calificați.

Plasează revizuire

Parerea Dvoastra contează!
Vom fi profund recunoscatori daca veti gasi putin timp pentru a impartasi impresiile despre compania noastra!