Stimaţi clienţi,

Compania Terra Group este unul dintre liderii din Republica Moldova în domeniul serviciilor de curăţenie. Vă oferim o gamă variată de curăţare profesionistă a spaţiilor interioare şi exterioare, rezidenţiale, industriale şi spaţii comerciale. Pentru obţinerea rezultatului dorit folosim un software modern care ajută la alegerea celor mai eficiente opţiuni. Această metodă se aplică la determinarea tehnologiei, instrumentelor, produselor chimice şi cosmetice care vor fi folosite pe parcurs, selectarea specialiştilor şi organizarea optimă a muncii.

Despre compania ProTerra Grup

Experiența de mulți ani pe piața Moldovei și parteneriatul strategic cu companii precum fi: Aeroportul Internaţional din Chişinău, BC Moldindconbank, BC Moldova - Agroindbank, BC Victoriabank , Moldtelecom SA, Centrul Resurselor Informaționale de Stat ”Registru”, Moldova-Gaz, METRO Cash & Carry Moldova și  birouri şi oficii a peste 30 de agenți comerciali constituie o dovadă elocventă a eficienței și fiabilității companiei.

Diferenţa esenţială ce deosebeşte societatea Terra Group de celelalte companii ce prestează servicii similare pe piaţa RM, constă în următoarele: curăţenia este realizată pe baza unui sistem dezvoltat şi doar de către specialişti profesionişti, individual pentru fiecare locaţie. Principiul de bază al companiei fiind nu doar de a vinde serviciul, dar şi de a organiza întregul proces profesionist de curăţenie la locul de muncă al Clientului.

În prezent, compania a implementat un sistem de management al calității ISO 9001:2008, și este în procesul de acreditare al Asociatiei Internationale de companii de curatenie industriala.

Compania Terra Group garantează:

 • securitatea materială şi informaţională a clienţilor
 • furnizarea unei game largi de servicii de către personal calificat
 • grad ridicat de mobilitate și eficiență
 • muncă realizată în conformitate cu toate standardele de stat și în conformitate cu toate cerințele standardului internațional ISO 9001:2008
 • numirea în funcție a unui manager profesionist responsabil pentru procesul de lucru la fiecare obiect în parte, etc.

Echipa Terra Group este instruită după metodologia Institutului Ştiinţific de Cleaning Britanic.

Partenerul general al companiei Terra Group este Compania Karcher, producător global de echipament profesionist de curăţenie.

 •  Curățenia după construcții și reparații

  Curățenia după construcții și reparații este un lucru anevoios datorită faptului că trebuie de înlăturat toată murdăria acumulată în decursul lucrărilor de reparație (deșeuri, praf, contaminări). În cazul unor spații mari un specialist necalificat nu poate realiza individual această sarcină.

  Compania de cleaning ”Terra Group” vă veni în ajutor! Obiectivul nostru reprezintă curățenia spațiilor, apartamentelor, caselor, cottage-urilor, oficiilor, după reparații. Garantăm calitatea și operativitatea serviciilor de curățenie după reparații și aducerea în stare ideală a spaíilor supuse curățeniei.

  Curățenia post-construcție este realizată cu ușurință de către compania noastră prin intermediul unei tehnici speciale, a noilor tehnologii și a specialiștilor calificați.

Plasează revizuire

Parerea Dvoastra contează!
Vom fi profund recunoscatori daca veti gasi putin timp pentru a impartasi impresiile despre compania noastra!