Curățenia în spații industriale

În spații industriale, care se confruntă în mod regulat cu starea de necurățenie, sunt prezentate cele mai stricte cerințe privind calitatea curățeniei. Starea de necurățenie se prezinta sub diverse aspecte: așchii de lemn sau metal, lubrifianți, uleiuri și fluide, granule sau praf fin.

Este firesc că fiecare ramură industrială are anumite cerințe față de serviciul de curățenie, care trebuie luate în considerare în timpul efectuării lucrările de curățare.

Compania «InWhite Solutions» a elaborat  programe privind serviciul de curățenie pentru diverse întreprinderi industriale, având în vedere:

 • caracteristicile produselor,
 • cerințele pentru sediu,
 • program al secțiilor/ birourilor, etc.
 • cerințele privind securitatea și sănătatea în muncă.

Specialiștii tehnici ai companiei au selectat cel mai optimal utilaj și inventar industrial de performanță, care asigură calitativ și operativ:

 • evacuarea deșeurilor industriale (de exemplu, colectarea deșeurilor combustibile)
 • curățarea diferitor zone (de exemplu, zone explozive) 
 •  Curățenia după construcții și reparații

  Curățenia după construcții și reparații este un lucru anevoios datorită faptului că trebuie de înlăturat toată murdăria acumulată în decursul lucrărilor de reparație (deșeuri, praf, contaminări). În cazul unor spații mari un specialist necalificat nu poate realiza individual această sarcină.

  Compania de cleaning ”Terra Group” vă veni în ajutor! Obiectivul nostru reprezintă curățenia spațiilor, apartamentelor, caselor, cottage-urilor, oficiilor, după reparații. Garantăm calitatea și operativitatea serviciilor de curățenie după reparații și aducerea în stare ideală a spaíilor supuse curățeniei.

  Curățenia post-construcție este realizată cu ușurință de către compania noastră prin intermediul unei tehnici speciale, a noilor tehnologii și a specialiștilor calificați.

Plasează revizuire

Parerea Dvoastra contează!
Vom fi profund recunoscatori daca veti gasi putin timp pentru a impartasi impresiile despre compania noastra!