Alpinsimul industrial

Alpinismul industrial reprezintă o tehnologie specială de lucrări în cazul unor cladiri (instalații) înalte, care se realizează prin mijloace de urcare/coborâre cu coarda sau prin intemediul tehnicilor de alpinism cu asigurare.

Compania de cleaning ”Terra Group” oferă următoarele servicii în cadrul alpinismului industrial:

 • Spălarea fațadelor
 • Spălarea ferestrelor și vitrinelor
 • Spălarea placajelor, panourilor publicitare, ecranelor publicitare la înălțime etc.
 • Îndepărtarea gheții și zăpezii de pe acoperiș
 • Înlaturarea structurilor fungice și altor contaminanți

În echipa companiei ”Terra Group” lucrează alpiniști autorizați, ceea ce asigură încrederea clienților și un nivel ridicat al serviciilor furnizate.

 •  Curățenia după construcții și reparații

  Curățenia după construcții și reparații este un lucru anevoios datorită faptului că trebuie de înlăturat toată murdăria acumulată în decursul lucrărilor de reparație (deșeuri, praf, contaminări). În cazul unor spații mari un specialist necalificat nu poate realiza individual această sarcină.

  Compania de cleaning ”Terra Group” vă veni în ajutor! Obiectivul nostru reprezintă curățenia spațiilor, apartamentelor, caselor, cottage-urilor, oficiilor, după reparații. Garantăm calitatea și operativitatea serviciilor de curățenie după reparații și aducerea în stare ideală a spaíilor supuse curățeniei.

  Curățenia post-construcție este realizată cu ușurință de către compania noastră prin intermediul unei tehnici speciale, a noilor tehnologii și a specialiștilor calificați.

Plasează revizuire

Parerea Dvoastra contează!
Vom fi profund recunoscatori daca veti gasi putin timp pentru a impartasi impresiile despre compania noastra!